ساندویچ روست بیف
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت گوساله - 100 گرم
پياز - يك عدد
رب گوجه‌فرنگي - 30 گرم
عصاره‌ي گوشت - نصف يك قرص
آب - نصف ليوان
گوجه خرد شده - به ميزان لازم
روغن - به ميزان لازم
كاهو - به ميزان لازم
نمك و فلفل و آبليمو - به ميزان لازم

روست بیف

روست بیف

طرز تهيه

ابتدا پياز و گوشت را با هم تفت مي‌دهيم تا كمي طلايي شود، سپس رب گوجه‌فرنگي و گوجه‌ خرد شده را با آن تفت مي‌دهيم و عصاره‌ گوشت را داخل نصف ليوان آب حل كرده و روي مواد مي‌ريزيم و به آن فلفل سياه و آبليمو و نمك افزوده، روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا خوب غليظ و با قوام شود، سپس داخل نان باگت ريخته و با كاهو سرو مي‌كنيم.





:: موضوعات مرتبط: انواع ساندویچ , ,
:: بازدید از این مطلب : 590
|
امتیاز مطلب : 96
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: