مواد لازم
گوشت گوساله - 100 گرم
پياز - يك عدد
رب گوجهفرنگي - 30 گرم
عصارهي گوشت - نصف يك قرص
آب - نصف ليوان
گوجه خرد شده - به ميزان لازم
روغن - به ميزان لازم
كاهو - به ميزان لازم
نمك و فلفل و آبليمو - به ميزان لازم
روست بیف
طرز تهيه
ابتدا پياز و گوشت را با هم تفت ميدهيم تا كمي طلايي شود، سپس رب گوجهفرنگي و گوجه خرد شده را با آن تفت ميدهيم و عصاره گوشت را داخل نصف ليوان آب حل كرده و روي مواد ميريزيم و به آن فلفل سياه و آبليمو و نمك افزوده، روي حرارت ملايم ميگذاريم تا خوب غليظ و با قوام شود، سپس داخل نان باگت ريخته و با كاهو سرو ميكنيم.
:: موضوعات مرتبط:
انواع ساندویچ ,
,
:: بازدید از این مطلب : 590
|
امتیاز مطلب : 96
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29